Hirdetés

Ingyenes Google eszköztár már magyarul is!



|

Honosítva is elérhető Firefoxot kiegészítő intelligens Google eszköztár.

Hirdetés

A Google Eszköztárat úgy fejlesztették, hogy megkönnyítse az internet használatát és lehetővé tegye a keresett információ lehető leggyorsabb és legegyszerűbb elérését. Segítségével a felhasználó bármilyen honlapról hozzáférhet a Google keresőjéhez anélkül, hogy előbb a Google oldalára látogatna. A felhasználók örömére a Google Eszköztár Béta immár Firefoxhoz is magyarul kínálja szolgáltatásait, például személyre szabható gombokat, online könyvjelzőket és az új megosztási lehetőségeket.

 

Az Eszköztár testreszabható a felhasználói gombokkal, amelyek segítségével egy kattintással betölthetjük kedvenc oldalaink RSS híreit. A különböző híroldalak főcímeit például közvetlenül az Eszköztáron olvashatjuk el, így a számunkra legfontosabb információkhoz azonnal hozzájuthatunk.

 

A felhasználó könyvjelzőket hozhat létre annak érdekében, hogy kedvenc oldalai mindössze egy kattintásra legyenek tőle. A könyvjelzőket a felhasználó a saját Google postafiókjába menti, így bármely számítógépről hozzáférhetőek. Például ha a felhasználó a munkahelyén jelöl meg egy érdekes cikket, amit csak később szeretne elolvasni, ezentúl az otthoni számítógépről is könnyedén hozzáférhet a lementett könyvjelzőhöz, egyszerűen csak be kell lépnie saját Google fiókjába.

 

Ezen túlmenően a bővített megosztási funkció megkönnyíti a honlap tartalmának továbbítását Gmail-en, csupán a kívánt szövegrészt kell kiválasztani majd egy elegáns mozdulattal a "Küldés" gombra kattintani. A Gmail a Google ingyenesen használható webes levelezőrendszere, mely jelenleg mintegy 2,7 gigabájt tárterületet kínál, beépített csevegővel és sok más extrával. Egyelőre Európában csak meghívásos alapon juthatunk Gmail postafiókhoz, kérjünk valakitől.

 

A Firefox-hoz készült Google Eszköztár béta-verziója világszerte már 26 nyelven érhető el. Az ingyenesen letölthető alkalmazás Windows XP/2000 SP3+, Mac OS X 10.2+ vagy Linux operációs rendszeren futtatható és az alább megadott linkről tölthető le.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.