Hirdetés

Integrált SQL Anywhere Studio



|

Hirdetés

A dublini székhelyű iAnywhere, amely a Sybase leányvállalata, akkor szerezte meg az M-Business Anywhere-t, amikor körülbelül egy éve megvásárolta az AvantGo céget. A szoftverre épül az AvantGo mobilszolgáltatása, melynek előfizetői weboldalakat tudnak megtekinteni kézi eszközeiken. Azzal, hogy az M-Business Anywhere-t integrálták az SQL Studio Anywhere relációs adatbázissal, a fejlesztők képesek lesznek az M-Business segítségével mobil alkalmazásokat létrehozni a SQL Studióhoz, magyarázza Ojas Rege, az iAnywhere mobil megoldásainak igazgatója.

Az iAnywhere az M-Business három verzióját kínálja. Az új fejlesztői verzió ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint az M-Business Anywhere Application Edition, mondta el Rege. A különbség csak annyi, hogy amikor új alkalmazást fejlesztenek ki, a felhasználónak licencdíjat kell fizetnie, mielőtt a terméket telepítené.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.