Hirdetés

Intel: 1,16 GHz-es notebook Tualatin CPU-val



|

Hirdetés

A tajvani Computex kiállítással együtt megrendezett e21 fórumon bemutatott notebook egy 1,16 GHz-es processzort tartalmazott, amely Tualatin voltának köszönhetően már a társaság új, 130 nm-es technológiájával készült. Az új chip, amelyet a gyártó az AMD Mobile Athlon 4 processzorok vetélytársának szán, az új technológia következtében igen keveset fogyaszt. A bemutatón a teljesen leterhelt rendszer 45 perc működés után még 65%-os akkumulátor töltöttséget jelzett, ami ilyen teljesítmény mellett igen jó eredmény. Az Intel egyik vezetője szerint a harmadik negyedévben megjelenő, P III Tualatin-alapú notebookok üzemideje akár 8-10 óra is lehet majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.