Hirdetés

Intel-VAR szakmai nap



|

Hirdetés

Az Intel 64 bites memória technológiája és az ehhez kapcsolódó platform elsősorban a vállalati felhasználók számára jelent könnyebbséget, hiszen a platform egy új lapkakészletet, valamint 5 új szerver-processzort tartalmaz, a négy vagy több processzort használó szerverekhez. A processzorok a hagyományos módon működnek és teljesen kompatibilisek maradnak a ma létező 32 bites alkalmazásokkal és operációs rendszerekkel. Az Intel a jövőben a mai asztali számítógépek és az Entertainment PC tulajdonságait a noteszgépekbe is integrálja majd. Az Intel Centrino mobil technológia legújabb generációja (kódnevén: Sonoma) támogatja a továbbfejlesztett grafikát a jó-minőségű DVD- és videótartalmak lejátszásának érdekében, továbbá a magas színvonalú játékokat, az MP3 zenefájlok kiváló minőségű visszajátszását, valamint a TV tuner ExpressCard-ok használatát.

A rendezvényen bemutatják az Intel alapú VAR számítógépcsaládod, amelyeknek a kipróbálásra is lehetőség nyílik; illetve ezek kiegészítőit, amelyek az optimális számítógéprendszer kialakításához szükségesek, ezen felül élvezetessé
teszik az üzleti, audio, video és játékalkalmazásokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.