Hirdetés

Internetes videó letöltése



|

Hirdetés

Lehet, hogy az adás folyamatos sugárzással történik? Próbálkoztam már a Net Transport és a HiDownload letöltőmenedzserekkel, de sajnos mindegyik csak a hivatkozást töltötte le. Hogyan tudnám rögzíteni az adást, hogy a barátaim is megnézhessék, és ne a modemet terheljem vele?A Windows Media egyike a három legismertebb, folyamatos sugárzást támogató szolgáltatásnak. Mindhárom adatátviteli szabványt el lehet látni másolásvédelemmel is, ha a biztonság úgy kívánja (például a szerzői jogok miatt). Ilyenkor a legtöbb letöltéskezelő programmal nem lehet rögzíteni a műsorfolyamot.

Amennyiben a szerzői jogok nem védik, és a szolgáltató is hozzájárult az adás letöltéséhez, de egyik program sem boldogul vele, akkor próbálkozzunk az SDP alkalmazással, amely újra felveszi a leadott hangot és képet. Csak az úgynevezett MMS- (MultiMedia Stream) szerverek esetében használható. Ingyenesen letölthetjük a cég oldaláról (http://sdp.ppona.com/).




Használata egyszerű: az Open gomb megnyomására felugró ablakba írjuk be a médiára mutató közvetlen hivatkozást. Ezután a Go gomb megnyomásával adjuk meg a mentés helyét, és máris indul a rögzítés. A program hátránya, hogy egyszerre csak egy példányban lehet futtatni, különben a rögzítés azonnal megszakadhat egy hibaüzenettel. Ha még ezután is gondok adódnának, vagy tűzfalat használunk, akkor a Setup menüben található Setup optionsben váltsunk a Protocol fülre, és jelöljük ki a HTTP pontot. Miután nyugtáztuk a többi beállítást, indítsuk újra a programot, és próbáljuk meg ismét a rögzítést.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.