Hirdetés

Ismét segítettek a pannonos dolgozók



|

Hirdetés

A mobilszolgáltató Műszaki Divíziójának munkatársai november 2-án Dunakesziben a Mindszenty sétányon található óvoda játszóterét újították fel. A pannonos dolgozók kétkezi munkájának köszönhetően a játszótér mostantól megfelel az EU-szabványoknak és új játékokkal is bővült. A mobilszolgáltató társadalmi felelősségvállalásának része, hogy a dolgozók a csapatépítő tréningeket rászorulók egy csoportjának életminőségét javító vagy egy kisközösséget szolgáló munkával töltik. Legutóbb a bakonyszűcsi Daganatos Gyermekek Rehabilitációs Lelki Otthonában segítettek a munkatársak a Pannon által vásárolt bútorok összeszerelésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.