Hirdetés

Ismét változtat az eBay



|

Megváltozik a népszerű aukciós portál díjrendszere és véleményezője.

Hirdetés

Az eBay eddig sem volt ingyenes, az aukciók beindítása az eladó számára külön pénzbe került, csak úgy, mint a sikeres eladás - a díjazás azonban változni fog. A termékek felhelyezése akár 50 százalékkal is olcsóbb lehet, cserébe a sikeres eladás esetén fizetendő részesedés lesz magasabb. Bizonyos szolgáltatások azonban teljesen díjmentessé válnak: a Gallery szolgáltatást például ingyenes lesz, a Gallery Plus, a Picture Pack és a Feature Plus azonban továbbra is fizetős marad.

 

További érdekesség, hogy az eladók ezentúl csak pozitív visszajelzést hagyhatnak vásárlóikról - az eBay szerint ugyanis a vevők sokszor - a negatív véleményezéstől félve - jobb színben tüntetik fel a tranzakciót.

 

Az új szabályok február 20-án lépnek életbe az amerikai eBay-en, nem sokkal utána pedig a német és brit oldalakon is beköszöntenek a változások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.