Hirdetés

Itt a Firefox, a Mozilla böngészőjének új verziója



|

Hirdetés

A böngésző elvesztette korábbi Firebird nevét, s most Firefox 0.8-ként debütál, ami a készülő 1.0 verzió előzetes változata. A Mozilla azért döntött az átkeresztelés mellett, mert el akarta kerülni a vitát a Firebird relációs adatbázis fejlesztő projekttel.




A hétfőn közzétett Firefox elődjéhez képest új letöltés kezelőt kapott, amivel több letöltést is nyomon tud követni. Egyszerűbb lett a könyvjelző kezelése, a Windows felhasználók új telepítőt kaptak, és javult a kiterjesztések kezelése. A Mozilla közösség már több mint 200 ilyen kis szoftveralkalmazást hozott létre, melyekkel növelhető a böngésző funkcionalitása - ilyen pl. a reklámzászlók eltávolítása vagy a helyesírás ellenőrző.

A csoport szintén hétfőn tette közzé a Mozilla Thunderbird e-mail alkalmazás új verziójának előzetesét. A Thunderbird 5.0 a Palm eszközei címlistájának szinkronizálását kínálja, biztonságos jelszó hitelesítést SMTP és POP3 kliensekhez, frissített helyesírás ellenőrzőt és szótárat, illetve a korábbi verziók hibáinak kijavítását.

A program letölthető weblapunkról is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.