Hirdetés

Itt a KDE 3



|

Hirdetés

A készítői szerint különösen a desktop webböngészőjének, a Konquerornak a JavaScript- és DHTML-kezelése és gyorsabb és még stabilabb lett program. A KDE Kiosk egy új összetevő, melynek célja, hogy a hagyományos UNIX-os fájltulajdonságokon túl is szabályozhassuk a KDE egyes részeihez, beállításaihoz való hozzáférést. Hasznos lehet minden olyan helyen, ahol igény van arra, hogy ne a felhasználók kezében legyen minden konfigurációs lehetőség. Beállítható, hogy bizonyos beállítások ne legyenek módosíthatóak grafikus felületről. A KDE 3.0 nem kompatibilis a KDE 2-es sorozatával, hiszen a desktop a Trolltech Qt/X11 lib 3-as verzióját használja, ugyanakkor a KDE2-es libek megtartásával futtathatóak maradnak a régebbi alkalmazások. Forráskódja és több rendszerhez előre fordított bináris változata az http://ftp.kde.org-ról, vagy valamely tükörszerveréről letölthető. Forráskóddal bíbelődők számára fontos, hogy a KDE Projekt nem támogatja a gcc 2.95-ösnél régebbi fordítókat, és a gcc legújabb, 3.0-ás verzióival is néhány összetevő hibásan fordul…

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.