Hirdetés

Itt a Logitech új digitális tolla



|

Hirdetés

A Logitech IO2 Digital Writing System magában foglalja a digitális tollat és a szoftvert, amely átalakítja a digitalizált kézírást Microsoft dokumentummá, egyszerű szövegállománnyá vagy JPEG képpé. A golyóstoll hegye mögé épített kamera leolvassa a szöveget a speciális digitális papírról és rögzíti a toll mozgását flashmemóriájában. A digitális papír egy olyan normál papír, amelyen több ezer pont található, amelyek feltérképezik a toll mozgását. A tollal normál papírra is lehet írni, de akkor nem rögzíti az adatokat. Speciális papírt a Logitechtől és más gyártóktól, például a MeadWestvacótól lehet beszerezni.




A digitális toll kereshetővé teszi a szöveggé alakított kézírást. Különösen hasznos a toll a kórházi munkában, ahol a személyzet minden egyes feljegyzését azonnal digitalizálva tárolhatják el. A vertikális piacok mellett a Logitech a Salesforce.commal is együtt dolgozik, hogy az értékesítő csoportok azonnal digitalizálva vihessék be dokumentumaikat a Salesforce.com CRM szoftverébe.

Az új IO2 sokkal kisebb, mint a tavaly év végén piacra került IO változat. Az IO2 21.6 mm széles, 156.7 mm hosszú és a súlya 37.4 gramm. A toll memóriáját 40 megabájtra növelték. Az USB 2.0 töltő dokkoló egyben az adatátvitelt is biztosítja a flashmemória és az IO2 Software-t használó PC között. A rendszerhez egy új „oktató” szoftver is tartozik. A MyScript Notes Trainer a tollnak tanítja meg a felhasználó kézírását, amihez 30-40 perces írásra van szükség. Bár a cégnél hangsúlyozzák, minél szebb a kézírás, annál pontosabb lesz a szövegkonverzió. A szövegfelismeréshez a francia Vision Objects cég szoftverét használják. Az IO2 szoftvere a Windows 2000-el és az XP-vel kompatibilis.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.