Hirdetés

Itt a magyar Windows Millennium Edition



|

Hirdetés

A bejelentés szerint a termék, amely a néhány fős kisvállalatok számára is éppen olyan jó, mint az otthoni felhasználóknak, a Windows 98-cal azonos áron kerül forgalomba, s az értékesítésében alkalmazott konstrukciók is megegyeznek.

A magyar nyelvű szoftver elsősorban a multimédiás és internetes képességeiben, és az otthoni hálózatok kezelésében haladja meg elődeit. Például a Windows ME segítségével telefonálni lehet az interneten keresztül, videokommunikációs összeköttetés hozható létre vele, s az egyes gépek hálózatba köthetők vele.
A Windows ME-ben felfrissítették az internet böngészőt, univerzális médialejátszóval és új videoszerkesztő-programmal látták el, s a biztonsági funkcióit is megerősítették.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.