Hirdetés

Itt a Panasonic első intelligens telefonja



|

Hirdetés




Az X700-as intelligens GSM telefon a cég X70-es modelljének frissítése, amely azonban a Panasonic Monbile által kifejlesztett egyedi operációs rendszerre épül. Az új kagyló formájú készülék várhatóan a harmadik negyedévben kerül forgalomba Európában.



Az X700-as modell tartalmaz egy integrált VGA kamerát TFT kijelzővel, video-képes, valamint támogatja az e-mail, az SMS és az MMS alkalmazást és egyéb PDA funkciókat. Az üzleti felhasználók számára különösen érdekes lehet, hogy a háromsávos készülék egy sor előre betöltött irodai alkalmazást is kínál. A felhasználó pl. megnézhet vagy szerkeszthet a készüléken a Microsoft Word, Excel és PowerPoint alkalmazásaiban írott dokumentumokat, melyek számára egy miniSD kártyahelyet biztosít.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.