Hirdetés

Itt az új Pinnacle videoszerkesztő szoftvere



|

Hirdetés



Számos új és hasznos funkcióval bővült az utód, ezekből a legfontosabbak a két videosávos szerkesztési lehetőség, kép-a-képben (PIP azaz Picture In Picture) effektek, az úgynevezett Chroma kulcs technológia, az animált fotó-slideshow lehetőség Pan&Zoom funkcióval valamint az 5.1 surround hangzás és az MPEG4 kimenet támogatás.




A Studio Plus v.9 szoftver csomag végfelhasználói ára értesülésünk szerint bruttó 28 625 Ft lesz. Természetesen upgrade lehetőség is lesz: nemcsak a legutolsó, hanem bármely korábbi Studio verzióról frissíthetünk - igaz a legkedvezőbb áru és csak a Studio9 szoftverrel rendelkezők részére biztosított 7500 Ft-os áttérési lehetőség csak korlátozott ideig lesz elérhető.
Hardverrel összecsomagolva is kapható majd a Studio AV/DV Deluxe ill. Studio MovieBox Deluxe mellé.




A Studio9 szoftver továbbra is elérhető mind önállóan, mind pedig hardveres csomagokban a Studio DV, Studio AV/DV, Studio MovieBox USB és Studio MovieBox DV termékekkel. Ezekhez a Studio9 magyar nyelvű szoftvert és a teljes magyar nyelvű kézi könyvet adják. További információkért a magyarországi forgalmazó weboldalát érdemes meglátogatni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.