Hirdetés

Itt vannak az új AMD Opteron processzorok



|

Hirdetés

Az új Opteron 150, 250 és 850 lapka sebessége 2.4 GHz, közölte Ben Williams, a cég szerver és munkaállomás üzletágának alelnöke. A keddi bejelentés előtt a leggyorsabb Opteron lapkák az Opteron 148, 248 és 848 volt, melyek sebessége 2.2 GHz. A cég modellszám rendszerében az első számjegy árulja el, hogy a processzort egy-, két-, négy vagy nyolcprocesszoros kiszolgálókba kínálják. A második számjegy pedig a teljesítményre utal a szériában található többi lapkához viszonyítva. Például az Opteron 250-et kétprocesszoros kiszolgálókba kínálják, míg a 850-es lapkát 4- és 8-processzoros kiszolgálókba.

Az AMD x86 kibővítéses technológiája, amely lehetővé teszi a 32 bites alkalmazások és a 64 bites alkalmazások futtatását ugyanazon a kiszolgálón úgy, hogy a 32 bites x86 utasításkészlet kibővítésével biztosítják a 64 bites képességeket. Az IBM technológiája elnyerte a nagy szervergyártók - az IBM, a Sun és a HP - támogatását, ami arra kényszerítette a rivális Intelt is, hogy bejelentse terveit egy hasonló lapkával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.