Hirdetés

Java frissítés a Mac OS X-hez



|

Hirdetés

3.9-hez. A frissítés az Apple Support weboldalán nemrég megjelent technikai feljegyzésben tárgyalt problémát célozza meg. A frissítés letölthető a Software Update segítségével, és kikerült az Apple weboldalára is.

Az Apple közölte, hogy a Mac OS X 10.3.9-re történő frissítés után néhány rendszernél problémák jelentkeztek a Java-alkalmazásokkal, valamint a Java-engedélyezett weboldalakkal kapcsolatban a Safari böngésző használata során. A böngésző váratlanul bezárulhat, a különálló Java-alkalmazások pedig esetenként el sem indulnak. A mostani frissítés ezeket a problémákat oldja meg.

Bárki leellenőrizheti, hogy Mac-je megfelelően működik-e, ha az Applications mappában megnyitjuk a Utilities mappát, majd a Terminal alkalmazást elindítva begépeljük azt, hogy "java -version" (az idézőjelek nélkül), majd lenyomjuk a Return gombot. Amennyiben erre "Segmentation fault" hibaüzenetet kapunk, akkor a rendszerünknek szüksége van a frissítésre.

Az Apple egy optimalizálási lehetőséget is leírt: a Java Shared Archive helyreállítását. "Ez akkor eredményez észrevehető hatékonyság-növekedést, amikor a Java nagyon le van terhelve; például azáltal, hogy egyszerre sok Java-alkalmazást futtatunk gépünkön." A részletek az Apple honlapján olvashatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.