Hirdetés

Jelentkezés a PC World konferenciákra



|

Segítünk: így regisztrálhat rendezvényeinkre könnyen és gyorsan.

Hirdetés

A PC World Online Fórumába, illetve a rendezvényekre a regisztráció az IDG Pass rendszere keresztül történik. Önnek így csak egyszer kell regisztrálnia, majd a későbbiekben bármilyen más szolgáltatásunkat már ezzel az hozzáféréssel igénybe tudja venni. Nézzük tehát a lépéseket. A konferenciáról szóló aloldal végén a következőket láthatja:

 

001.jpg

 

1. A konferencia leírása alatt található a "regisztráció az eseményre" link, melyet lekattintva megkezdheti a regisztráció folyamatát.

 

002.png

 

 

2. Ön ekkor az IDG Pass bejelentkező/regisztrációs oldalára jut. Ha rendelkezik korábbi regisztrációval, csak be kell lépnie, majd a 9. ponttól folytatnia a jelentkezés menetét. Ha ön új felhasználó, kattintson a "Regisztráció" gombra.

 

 

003.png

 

3. Kérjük, töltse ki a regisztrációs lapot, az összes megjelenő mező kitöltése kötelező.

 

 

005.png

 

 

4. A mezők kitöltése, a szabályzatok elfogadása és ellenőrző kód megadása után kattintson a "Regisztráció" gombra.

 

 

006.png

 

 

5. Ha minden mezőt kitöltött, nem foglalt felhasználónevet választott stb., a fenti képernyő fogadja a "Regisztráció" gomb megnyomásakor. Ahogy a képernyőn látható szöveg is jelzi, egy aktivációs levelet fog kapni, így kérjük, nyissa meg a regisztrációkor megadott e-mail címhez tartozó fiókját.

 

 

009_k.png

 

6. A beérkező levelek közt nyissa meg az IDG Magyarországi Médiaszolgáltató Kft-től kapott, "Regisztráció" tárgyú levelet.

 

 

010.png
 

 

7. Az IDG Pass hozzáférésének aktiválásához kattintson a levélben található linkre.

 

aktiv.png
8. Az aktivációs linkre kattintva eljut az IDG Pass belépő oldalára, ahol egy "Sikeresen aktiválta hozzáférését!" üzenetet kap. Mostantól bármikor be tud lépni http://pass.idg.hu-n a regisztrációkor megadott e-mail cím és jelszó megadásával. Adja meg most e-mail címét és jelszavát, majd kattintson a "Belépés"gombra.

 

007a.png
 

9. Kattintson a menüben a "Rendezvények" menüpontra.

 

007b.png
 

 

10. A pillanatnyilag aktív konferenciák közül válassza ki azt, amelyikre jelentkezni szeretne, mégpedig a konferencia neve előtti ikonra kattintva. A konferencia nevére kattintva megtekintheti annak programját.

 

 

008_k.png

 

11. A konferenciára való jelentkezéshez töltse ki adatait, illetve a számlázási címet, majd válassza ki az önre vonatkozó jegykategóriát. Ha megjegyzést szeretne fűzni jelentkezéséhez, azt a "Megjegyzés" mezőbe írhatja le. A mezők kitöltése után kattintson a "Regisztráció" gombra.

 

011.png

 

Ha minden mező megfelelően töltött ki, a fenti képernyő fogadja majd, mely jelzi: ön regisztrált a konferenciánkra.

 

Köszönjük türelmét:

IDG Magyarországi Médiaszolgáltató Kft.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.