Hirdetés

Jól fogy(aszt) az Xbox 360



|

Hirdetés

Az eladási adatok szerint jól fogy a készülék, de további problémák merültek fel vele kapcsolatban. Például rengeteg áramot fogyaszt.

A PlayStation 2 vékony változata nagyjából 50 wattal megelégszik. Egyes tesztlaborok azonban arról számolnak be, hogy az első generációs típushoz képest a 360 több mint kétszer akkora teljesítményfelvétellel rendelkezik, így összesen 160 watt körül fogyaszt. A szórakoztató-elektronikai cikkek közül ezt csak a nagyfelbontású és széles képátlójú televíziók szárnyalják túl. Átlagos napi négy órás használat mellett éves szinten 233 kilowattóra fogyasztásra lehet számítani. Természetesen ez sem vészes adat, mert egy mélyhűtő, vagy akár egy átlagos, játékra is alkalmas személyi számítógép is többet fogyaszt.

Az eBay internetes árvezerő áruház mindeközben bejelentette, hogy immár 40 ezernél is több Xbox 360-at adtak el a rendszerükön keresztül, mely a megjelenést követő rövid időtartamra tekintettel kifejezetten jó eredménynek számít.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.