Hirdetés

Jön a Metro felületes Chrome



|

A Firefox mellett a Google böngészője is használható lesz a tabletes interfészen.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt a Google egyik szoftvermérnöke a Chromium blogban bejelentette, hogy hamarosan elérhetővé fog válni a Chrome webböngésző Windows 8 Metro felületre szabott változatának első, saját felelősségre szabadon tesztelhető verziója.


Carlos Pizano
ezen felül tisztázta, hogy az alkalmazás új kiadása kizárólag az Intel x86-os processzorral szerelt táblagépeken fog futni, hiszen a Windows RT esetében a Microsoft nem engedi az Internet Explorerrel való rivalizálást.


A metrós Chrome első fejlesztői verziójától természetesen nem kell majd csodákat várni, a Google munkatársainak egyelőre csak az alapvető Windows 8-as integrációt sikerült végrehajtaniuk, hogy az alkalmazás mind látványvilág, mind pedig kezelési elv alapján belesimuljon a grafikus felületbe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.