Hirdetés

iTablet: jönnek a Mac táblák?



|

A hírek szerint az Apple hamarosan bemutathatja a Mac táblákat.

Hirdetés

A Mac táblák olyan új készülékek lennének, amelyből még nincs a gyártó termékpalettáján. A gyakorlatilag nagyra nőtt iPhone-nak kinéző nettáblákat - iTablet - állítólag akár már a napokban is bejelenthetik, hiszen szeptember 9-én tart az Apple egy tájékoztatót, ahol eddig egyetlen dolog tűnik biztosnak, bemutatják a kamerával felszerelt iPod modelleket.

A kamerákat az OmniVision szállítja majd és 3.2 megapixeles változatot várhatunk. A alumíniumból készült nettáblák között a híresztelések szerint lesz 10, 13 és 15 colos képátlóval rendelkező változat is. A 15 colos igen brutálisnak mondható, hiszen felmerül a jogos kérdés, hogy hogyan lehet megvédeni az ekkora megjelenítőt a fizikai behatásoktól.

500x_mac-tablet-concept-2.jpg


További kérdés, hogy milyen rendszer fut majd a táblákon, a szakértők reményei szerint a MacOS várható érintős opcióval, míg mások szerint az iPhone rendszerét tuningolják fel kissé. Reméljük, az előbbi mellett döntenek majd, hiszen jóval több lehetőséget biztosíthat a MacOS. Az a pletyka is felmerült, hogy ugyan bemutatják a táblákat, de csak mint koncepciót és leghamarabb jövőre jelenhetnek meg. Valahol talán reális is ez a felvetés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.