Hirdetés

Kedvezmények a brit előfizetőknek



|

Hirdetés

A szélessávú hozzáférés népszerűsítése céljából a BT egy sor kedvezményt kínál üzleti és magán előfizetőinek. Utóbbiak ha október 31-ig előfizetnek a BT Openworld vagy Broadband szolgáltatásra, egy havi ingyenes hozzáférést kapnak, vagyis megtakaríthatnak 29,99, ill. 28 fontot. Az üzleti előfizetők ennél többet tudnak megtakarítani, mert ha szeptember 30-ig előfizetnek, akár 260 fontot is megspórolhatnak, ehhez azonban a BT Openworld Business 500Plus, 1000Plus vagy 2000Plus szolgáltatását kell választaniuk.

Aki viszont a vezetékes verzióra voksol, 85 font engedményt kap az aktiválási díjból. A Business 50 Plug & Go termék esetében ingyenes az aktiválás, s elengednek 100 fontot a berendezés árából, így az ár csupán 50 font marad. De még ezt is elengedik, ha az ügyfél az interneten rendeli meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.