Hirdetés

Kemény az IT munka? De milyen lehet a legalja?



|

Na jó, hogy IT, de azért itt sem csak romlott kolbászból fonják a kerítést. Amelyik szakembernek meg mégis, annak szét is nézünk gyorsan a portáján.

Hirdetés

Nap mint nap számtalan kihívás vár az IT területen tevékenykedőkre, de gondoltuk volna, hogy létezik olyan szakember is, aki hivatásszerűen halássza ki a döglött csótányokat a gépekből, áramütést kockáztat, kémkedéssel bízzák meg, illetve, hogy mesterlövészek figyelik minden mozdulatát? Bizony van, nem is egy. A cifra kihívásoknak itt pedig még koránt sincs vége.

 

 

De, hogy ne ugorjunk egyből túl mély vízbe, ismerkedjünk meg Sith-tel, aki azzal keresi kenyerét, hogy egy olyan cégnél dolgozik műszaki ellenőrként, ahol a Fortune 500 lista vállalatainak kiselejtezett gépeinek, komponenseinek a feldolgozását végzik. Első olvasatra nem tűnik túl rossznak a dolog, de az úriember beszámolója tartogat pár meglepő fordulatot.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.