Kémprogramok elleni védekezés



|

Az egyik legjobb módszer, ha az Ad-aware és/vagy a SpyBot Search & Destroy programokat veszi igénybe, ezek magáncélra ingyenesek. Mindkettő folyamatosan bővülő, interneten keresztül frissíthető adatbázist használ az aktuális kártevők felismeréséhez, és nemcsak a kémprogramokat, de azoknak a rendszerleíró adatbázisba rejtett bejegyzéseit is megtalálja és irtja, nem is beszélve a mindenfélét tartalmazó sütikről. Az óvatosabbak a kémgyanús bejegyzések javasolt törlése előtt másolatot készíthetnek azokról, illetve a törlendő állományokat karanténba helyezhetik a végleges törlés helyett.

Mindkét alkalmazás letölthető weblapunk letöltési szekciójában. Azt azért érdemes megjegyezni, hogy azok a programok, amelyek az ingyenes működést reklámok megjelenítésével biztosítják, egy ilyen tisztogató akció után esetleg nem fognak működni, tehát a találati listát jóváhagyás előtt célszerű alaposan áttanulmányozni.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.