Hirdetés

Ki lesz a keresztapa? - Névadó pályázat



|

Hirdetés

A névadó versennyel a szervezők nem titkolt célja a Vírus Híradó oldal népszerűsítése, hogy még több felhasználót tájékoztathassanak a napjainkban már szinte mindenkit érintő internetes fenyegetésekről.

"Az elmúlt két és fél évben igen nagy népszerűségre tett szert a Vírus Híradó, és a jövőben még szélesebb felhasználói kör számára szeretnénk információt, segítséget nyújtani az internetes fenyegetések területén" - mondta el Fórján Tamás, a virushirado.hu portált üzemeltető 2F 2000 Kft. műszaki igazgatója. Az oldalnak vírustámadások esetén naponta több ezer látogatója van.


A névadó verseny május 12-én kezdődik, és június 13-án zárul. A Vírus Híradó olvasói május 12. és június 1. között küldhetik el pályázatukat, melyek közül a tíz legjobbat zsűri fogja kiválasztani. A tíz legjobb névre június 2-től június 13-ig a weboldalukon lehet szavazni, és a szavazás eredménye fogja eldönteni, milyen nevet kap a figura.

A nyertes névadó egy Albacomp Activa-Standard Mobil Basic notebookot kap ajándékba. További hat szerencsés pályázó VírusHíradós pólót, illetve vírusvédelmi programokat nyerhetnek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.