Hirdetés

Kis értéket is bankkártyával vásároljon!



|

Hirdetés

Az ebben a témában készített tanulmány szerint a kártyatulajdonosok nagy többsége hajlandó lenne kis értékű termékek vásárlására is bankkártyát használni, ha nem lenne olyan bonyolult a folyamat, mint most. Ezért aztán a MasterCard a Peppercoinnal közösen azon dolgoznak, hogy bizonyos összeg alatt megoldható lehessen a tranzakció személyazonosság-ellenőrzés és aláírás nélkül is. Ehhez az is szükséges, hogy minimálisra csökkenthessék a bankok által felszámított kezelési költségeket. Fontosnak tartják az online vásárlások esetében is a kisösszegű vásárlásokat. 2003. októberéhez képest 2005-re már 150%-os növekedés tapasztalható a két dollárnál alacsonyabb webes megrendelések terén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.