Hirdetés

Kiszivárgott a Microsoft Halo 2 című játéka



|

Hirdetés


A valószínűleg egy európai jatéklemez-nyomdából kiszivárgott játék terjesztőit súlyos jogi lépésekkel fenyegeti a Microsoft. „Mi ennek a kódnak a letöltését, vagy annak letölthetővé tételét mások számára lopásként fogjuk fel. A kiszivárgás forrásának felderítése a megfelelő hatóságokkal együtt folyamatban van. A Microsoft rendkívül komolyan veszi az szellemi tulajdonának integritását, és ennek az illegális cselekménynek agresszívan kutatjuk a forrását." - nyilatkozta a cég egy közleményben. Az egyik legsikeresebb Xbox franchise-ként a Halo 2 felbukkanása a világhálón súlyos problémát jelent szoftvercég számára, amely a játék november 9-ei megjelenésekor hatalmas eladásokra számít. A kiszivárgás ellenére a cégnek nem áll szándékában előrehozni a megjelenés dátumát.




A tolvajlás hasonló a Half-Life 2 egy évvel ezelőtti kálváriájára, amikor hackerek kijuttatták a játék forráskódjainak részleteit a világhálóra. Ennek a lopásnak azonban kisebb hatása lesz, mint a Half-Life 2-énak, mivel a Halo 2 csak módosított Xbox konzolokon fog futni, és hatalmas, 3 gigabájtos méretével nem jelent könnyű letöltést. A Microsoft arra kér mindenkit, hogy amennyiben rendelkezik akármilyen információval a tolvajlás forrását illetően, lépjen kapcsolatba a cég kalóz-ellenes részlegével az 1-800-RULEGIT amerikai telefonszámon, vagy a piracy@microsoft.com cím segítségével.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.