Hirdetés

Kiterjesztett valóság a Toyota autóiban



|

A japán autógyártó igazán érdekes koncepcióval állt elő, melyben interaktívvá válik a hátsó sor szélvédője.

Hirdetés

A videóban a Toyota által Window to the World-nek nevezett koncepciót tekinthetjük meg, melyet a Toyota Motor Europe és a Copenhagen Institute of Interaction Desing fejleszt közösen. Az elképzelés alapján a hátsó padsor szélvédőit lehetne felhasználni a kiterjesztett valóság alkalmazására úgy, ahogyan az a kisfilmben is látszik. Nem kérdés, hogy a mögöttünk halálosan unatkozó gyermekeink mennyire örülnének egy ilyen lehetőségnek. A nagyméretű üvegfelelületeket lehetne használni rajztáblának, nagyítónak, szótárnak, és még távolság mérésére is, attól függően, hogy az ott helyet foglalóknak mi a kívánsága. Arról, hogy mindez mikor kerülhet sorozatgyártásba, még nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.