Hirdetés

Konferencia és videotelefon szolgáltatás



|

Hirdetés

Más szolgáltatókkal ellentétben az Invitel szolgáltatását előzetes megrendelés, illetve igénylés és extra díj nélkül bárki - egyszerre akár 15 fő is - igénybe veheti.

A normál tarifával működő, havi- és egyszeri díjaktól is mentes szolgáltatás bárhonnan - minden belföldi vezetékes- és mobiltelefonról, valamint külföldi számról - elérhető, előzetes megrendelés vagy igénybejelentés nélkül. Az Invitel Üzleti Konferencia szolgáltatása elsősorban azoknak kínál versenyképes alternatívát, akik gördülékenyebbé szeretnék tenni üzletmenetüket, illetve hatékonyabb együttműködést kívánnak kialakítani üzleti partnereikkel.

A szolgáltatás eléréséhez a (06-63) 771-771-es telefonszámot kell felhívni. A felhasználók az általuk előre egyeztetett ötjegyű, egyedi azonosító betárcsázásával két órán keresztül vehetnek részt a konferencián, a két óra lejárta után pedig a szám újrahívásával és az azonosító újbóli megadásával a konferencia egyszerűen folytatható. A konferenciához - a 15-ös létszám eléréséig - bármikor csatlakozni lehet. A díjazás minden résztvevő számára a tarifacsomagjuknak megfelelő normál percdíjak alapján történik, azaz semmilyen extra költség nem merül fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.