Hirdetés

Konvergencia mindenutt



|

Hirdetés

A Comdexen tokeletesen megfigyelheto e roppant csunyan hangzo szo mogott rejtozo jelenseg.Egy mindenkiert, mindenki egyert -- hangzik a jol ismert mondas. A konvergencia is effele: egyre kisebbek lesznek azok az eszkozok, amelyek egyre tobbet, egyre tobbfelet tudnak. MP3 lejatszo? Ugyan, unalmas! Digitalis kamera, internet-hozzaferes? Nevetseges, reg lejart lemez. Most mar mindezt egyben kapja a kedves felhasznalo. A Microsoft Pocket PC peldaul Windows-jellegu kornyezetben kinalja mindezt egy kezbentarthato szamitogepben (ilyen gepet mutatott be a Casio, a Compaq es a HP is). A Magyarorszagon nem igazan ismert CMC pedig meg egy kis digitalis kamerat is bepitett a Palm meretu eszkozebe: a szokasos zsebnaptar funkciok mellett MP3-at is lejatszik. A "sima" MP3 lejatszok sem a regiek mar: Cyberboy CD-200 8 centis, ujrairhato CD-re dolgozik. Igy mindegy, hogy MP3 vagy mas allomanyt akarunk magunkkal hurcolni, az USB-n keresztul kommunikalo eszkozzel mintegy 200 megabajtnyi adatot rogzithetunk.
Egyszoval konvergencia mindenutt, azaz egyuve valik a multimedia minden aga: a Sony Vaio hatalmas standon mutatta be, milyen sokoldaluan hasznalhatok asztali es hordozhato szamitogepeik, valamint a Memory Stick.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.