Hirdetés

Korlátlan ADSL 5000 forint alatt



|

Ismét lélektani határ alá csökkent az 512 kilobit/s sebességű, korlátlan szélessávú internet hozzáférés ára az Externetnél.

Hirdetés

Az előfizetés máris megrendelhető tőlünk!

Az Externetnél a korlátlan PrePaid 512Kbit ADSL-csomag mindössze havi bruttó 4980 forintért előfizethető magánszemélyek részére, amelynek éves díját egyösszegben számlázza ki a szolgáltató.
Az alacsony díj mellett ingyen ADSL-modemet is biztosít az Externet, amit az előfizetőnek kell bekötniük az otthoni telefonaljzatba, így jelentősen felgyorsul az ADSL létesítése.

Új akciós csomagok várják azokat az új előfizetőket is, akik nem egyösszegben kívánnak előfizetni: az Externet otthoni Szereld magad csomagok havidíja 0 forint 2006. május 1-ig, ráadásul belépési díjat sem kell fizetni.

Minden Externet otthoni ADSL csomaghoz korlátlan adatforgalom, 3 darab e-mail postafiók, 50 megabájt webtárhely, valamint a felhasználó által beállítható spam- és vírusszűrés jár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.