Hirdetés

Korlátlan ingyenes zenehallgatás már a Deezerrel is



|

Valószínűleg a Spotify miatt változtatott stratégiáján a vállalat.

Hirdetés

A tavalyi év végén óriási szenzációt keltett Magyarországon, hogy végre elérhetővé vált nálunk is a Spotify online zenestreamelő szolgáltatás. Ugyan a rivális Deezer addigra már jó ideje jelen volt a piacon, ráadásul a Telenorral kötött partneri megállapodásának köszönhetően ismertség tekintetében látszólag óriási előnyre tett szert, azonban esetében havonta csak 2 órányi zenét lehetett ingyen hallgatni, így a pénztárcájukat a dalokért kinyitni nem kívánók számára nem jelentett megoldást.
 

Hirdetés


Természetesen a mostani tünetek nem csak a magyar piacra igazak, éppen ezért a Deezer most eltörölte az ingyenes felhasználók esetében a havi időlimitet, táblagépeken és számítógépeken is korlátlanul hallgathatóak a dalok. A Deezer felhasználóinak jelenlegi száma ismeretlen, azonban tavaly novemberben 5 millió volt az érték. A Spotify friss tájékoztatása szerint náluk 40 millió főre rúg a komplett felhasználói tábor, közülük 10 millió fizetős ügyfél.


A 30 millió dalos repertoárral rendelkező Deezer további újításként hamarosan Windows és Mac OS X rendszerekre is natív kliensprogramokat fog elérhetővé tenni, így idővel ezt sem tudja majd exkluzív eladási pontként felhozni a Spotify.


(Forrás: HWSW | Fotó: Xi WEG)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.