Hirdetés

Közép-európai zene online



|

Hirdetés

com" a közép-európai zenei tehetségek megismertetését tűzte ki céljául.

A honlap angol nyelven tájékoztat Közép Európa zenei eseményeiről, híreiről, s látja el az idelátogatókat információkkal a régió művészeiről. Részletes linkgyűjtemény sorakoztatja fel országonként a zenészek honlapjait, valamint a különböző specializált zenei oldalak linkjeit. A tervek szerint év végéig hét Közép Európai ország zenei linkjei lesznek megtalálhatóak, jelenleg szlovák és magyar zeneil linek közt kereshetünk. A legérdekesebb, ismertebb zenészekrol külön oldalon angol nyelvű leírás is található. Az alapítók szándékai szerint az oldal képes lesz arra, hogy valóban közelebb hozza egymáshoz a régió művészeit és a közönséget. Egymás kultúrális értékeinek mélyebb megismerése sokat javíthat a térségben élő népek kapcsolatán, s akár új piacokat is nyithat egyes zenészek elott, akik számára az angolszász piacra való betörés jóval nehezebb lenne.

Az e-improvisation.com alkotógárdája még ebben az évben számos lehetséges művészeti és üzleti partnerrel veszi fel a kapcsolatot, és segíti a művészeket egy hatékony regionális promóció elindításában. S természetesen várják azoknak a zenészeknek a jelentkezését, akik nem találják magukat a linkgyűjteményben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.