Hirdetés

Lara Croft jár minden PC World olvasónak



|

A lekapcsolás napjára való felkészülés jegyében Digitális Átállás magazint is ajándékba adunk minden októberi PC World mellé.

Hirdetés

A szeptemberi lapszámunkhoz hasonlóan e hónapban is érdemes lesz behelyezni a PC World lemezmellékletét az optikai olvasónkba. A rengeteg ingyenes programot, vagy netán a 100 legjobb weboldal összeállítást önmagában még nem emelnénk ki, ám az exkluzív videobemutatók, az ajándék teljes verziós GetBack Photo fotómentő program, a digitalizált Tévézésről egyszerűen - magazin a digitális átállásról különszámunk, valamint a Lara Croft and The Guardian of Light teljes játék (ami a Gamestar szőrös szívű tesztelői szerint a valaha volt egyik legjobb Tomb Raider feldolgozás) mind olyan plusz, amit csak a PC World magazin olvasói érhetnek el.

 


Természetesen nem csak az ajándékcsomag összeállításával foglalkoztunk az elmúlt hónapban. Sőt, a legújabb lapszámunkban több tucatnyi szoftver és hardvert tesztje olvasható, így például megkerestük a legjobb 30 ezer forint alatti PC-s hangrendszert, megfizethető házimozikat, valamint fejhallgatókat. Sőt a fülesek esetén nem csak a bemutatott modelleket néztük át nagyítóval, hanem az elérhető technológiákat is áttekintettük, hogy mindenki kiválaszthassa a fülére szabott modellt.

A PC piac vergődését is új megvilágításba helyeztük, az amortizáció oldaláról megvizsgálva a területet. Vajon a mobilok, vagy a noteszgépek értéktelednek el gyorsabban? Az okostelefonok gyors fejlődése, és az így kikényszerített cserék kihatással vannak-e a folyamatokra? E kérdések motoszkáltak a fejünkben, amelyekre a válaszok az októberi magazinban elolvashatók. Emellett megnéztük a ma piacon lévő mini számítógépeket, és annak is utánajártunk, hogy miként tehetünk szert egy zsebben hordható operációs rendszerre. Nem mellékesen a 100 legjobb webszolgáltatást is felkutattuk.

 



Tippjeink között pedig megmutatjuk, hogy miként készíthetünk egy internetbiztonsági csomagot házilag és teljesen ingyen, hogy milyen Linux ablakkezelők közül választhatunk, valamint az októberi PC World magazinból az is kiderül, hogy miként használhatunk egyszerre akár hat monitort egyetlen géphez csatlakoztatva.

További témáink részletesebben:



Az internet legjava

A világháló mélyére merülünk, hogy felkutassuk a többnyire kevésbé ismert, ám minden esetben különleges szolgáltatásokat.

PC a zsebben

A nagy házak kora lejárt, manapság már egy vastagabb könyvméretű doboz alá is besűríthető egy erősebb számítógép. Megmutatjuk a piacon kapható modelleket.

Zsebre vágható operációs rendszerek

A Linux és a Windows 8 is támogatja a hordozható üzemmódot. Megmutatjuk, hogy miként tehetőek ezek a rendszerek hordozhatóvá, és ennek milyen előnyei, hátrányai vannak.

Építs saját biztonsági csomagot

Lejárt a vírusirtónk licence? Teljes verziós frissítésért könyörög a tűzfal? Helyettesítsük azokat ingyenes megoldásokkal!

 

Hirdetés


Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes játék és a digitális magazin a DVD-s kiadásnál érhető el). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.