Hirdetés

Ma éjfélkor érkezik az Xbox 360



|

Hirdetés

Robbie Bach, az Xboxért felelős üzletág igazgatója szerint az Xbox 360 bemutatkozása a legnagyobb otthoni felhasználóknak szóló esemény a Microsoft életében. „Puszta erejével, a lélegzetelállító grafikájú játékok egész sorával, a gazdag internetes lehetőségekkel, a fénykép-megjelenítési, zene- és filmlejátszási funkciókkal az Xbox 360 utolérhetetlen élvezetet nyújt a digitális játékok és a szórakozás terén” — nyilatkozta Bach.

Az megjelenési akcióban a Microsoft fő partnere az amerikai Best Buy üzletlánc, amely az éjféli banzáj után másnap reggel a szokásosnál egy órával hamarabb, 9-kor kinyitja kapuit azok előtt, akik az éjszakát inkább alvással töltik, de másnap nem akarnak lemaradni az első szállítmányról.

Az új konzol eljövetelének ünneplése már tegnap elkezdődött: szerte a világból több mint 3500 játékőrült gyűlt össze tegnap este a Moháve-sivatagban, az Xbox 360: Nulladik Óra nevű exkluzív partin. A jelenleg is folyó eseményen az ott levők immáron 32 órája játszanak az Xbox 360-nal és a most megjelenő különböző játékokkal, majd éjfélkor ott a helyszínen megvásárolhatják a konzolt, a különböző kiegészítőket és a játék bármelyikét.

Xbox 360 Zero Hour

Az Xbox 360 fesztivál hamarosan megérkezik Európába is: az új játékkonzol december 2-án debütál a kontinensen, majd innen tovább haladva december 10-én Japánban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.