Hirdetés

Macromedia újdonságok: Flash Player 8.5



|

Hirdetés

A Macromedia fejlesztései, a Flash Player 8.5 lejátszó és a Flex 2 lefedik a tartalomgazdag internetes alkalmazások (Rich Internet Applications) teljes körét, az e-kereskedelmi termékek konfigurálásától kezdve egészen a valós idejű adatokkal dolgozó kereskedelmi alkalmazásokig.

A 8.5-ös Flash Player egy új virtuális gépet tartalmaz majd: ez gyorsabb futást tesz lehetővé, képes teljes hibajelentést készíteni, javított hibakeresési képességekkel (debugging) rendelkezik, valamint tartalmazza az ActionScript 3-at. Az ActionScript 3.0 megfelel a legújabb ECMA Script szabványnak, amely a hibák keresésére és megtalálására tartalmaz új előírásokat.

A bejelentés alapján a Flash platform elemei a következők lesznek:
- Flash Player 8.5 - A nagy teljesítményű lejátszókliens legújabb verziója
- Flex Framework 2 - A Flex alap programmodellje és komponenskönyvtára
- Flex Builder 2 - Tartalomgazdag internetes alkalmazások fejlesztése a Flex Framework-höz kapcsolódó vadonatúj Eclipse alapú környezetben. A Flex Builder 2 - korábbi kódnevén Zorn - felhasználásával élménygazdag internettartalmakat integrálhatunk Macromedia Flash Professional 8 tartalomszerkesztő alkalmazásba.
- Flex Enterprise Services 2 - Adatszolgáltatás, automatizált tesztelés, illetve adat jellegű szolgáltatások illesztőmodulja, amellyel tartalomgazdag internetes alkalmazások és adatorientált vállalati infrastruktúrák könnyedén integrálhatóak.
- Flex Charting Components 2 - Bővíthető komponenskönyvtár az adatok magas szintű vizuális megjelenítéséhez.

A Flex Builder 2 és a Flash Player 8.5 megjelenése október 17-én, a MAX 2005 fejlesztési konferencia idejére várható. A Flex Enterprise Services 2 alfa verziója egy későbbi fejlesztési ciklusban várható. A termékeket a Macromedia tervei szerint 2006 első felében jelentetik meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.