Hirdetés

Magyar húrok közé csapott a Chello



|

Hirdetés

A szolgáltatását eddig Európában, Latin-Amerikában, Ausztráliában és Új-Zélandon kínálta a holland gyökerű vállalkozás. A magyar városok közül elsőként 6-ától Budapest négy kerületében (I., II., XI., XIII.) és Miskolcon lesz elérhető a Chello jóvoltából szélessávon az Internet.A vállalat közép-európai terjeszkedésének első lépéseként a Chello Magyarországon hozza létre leányvállalatát, melyet a lengyel és a cseh érdekeltség elindítása követ. A Chello kilenc országban (Norvégia, Svédország, Franciaország, Ausztria, Belgium, Hollandia, Ausztrália, Új-Zéland és Chile) elért sikereit követően a közép-európai piacon is megjelenik. A Chello-t elsőként Budapest négy kerületében és Miskolcon vezetik be, és arra számítanak, hogy 2001 végére már 400 ezer lakásban lesz elérhető a szolgáltatás.

Joe Zuravle, a UPC Magyarország vezérigazgatója kijelentette: "Nagy várakozással tekintünk a Chello magyarországi szereplésére, hiszen Miskolcon, Debrecenben, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Szolnokon és Gyöngyösön kísérleti jelleggel már kínáljuk szélessávú internet szolgáltatásunkat."

A Chello broadband gondosan válogatott szélessávú tartalommal készülő, magyar nyelvű portálján (www.chello.hu) változatos tartalmat kínál, melynek biztosítéka a cég együttműködése számos tartalomszolgáltatóval, melyek között van az Amtel, a Port, a Magazix, a Netforum, a Globopolis, a Warner Music, a SPORT 1 és az IDG. A Chello várhatóan az év végéig aláírja megállapodását a Universal Music, az Est FM, a Netrider és a Sony Music cégekkel. A Chello szélessávú internet-szolgáltatását a Chello magyarországi partnere, a UPC Magyarország ügyfélszolgálatán lehet előfizetni.

A Chello broadband korlátlan, 24 órás, nagy-sebességű internet-szolgáltatást kínál, fix havi díjért, azaz a telefonhasználatért nem kell fizetni. A Chello előfizetői egy e-mail címet és öt aliast, valamint 10 MB webtárhelyet kapnak saját honlapjuk elhelyezésére. A lebonyolítható adatforgalom korlátlan. A szélessávú kapcsolat a hagyományos modemes elérésnél sokkal gyorsabb adatátvitelt biztosít, az állandó kapcsolat és a fix havi díj pedig lehetővé teszik, hogy az előfizetők hosszab ideig szörfözzenek és gyakrabban kapcsolódjanak az internetre.


Ez a magyar Chello

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.