Hirdetés

Magyar szűrő fogta meg az MP3-spamet



|

A PDF-spam után itt az MP3-spam.

Hirdetés

A PDF-spam augusztusban jelent meg, de a szűrőket hamar sikerült optimalizálni. Az új típusú kéretlen levél hangos szóval buzdít vásárlásra - az MP3 állományban azt magyarázzák, hogy melyik részvényt érdemes most venni. Agyondícsérik az illető céget, és többször lebetűzik a megvásárolandó részvény kódját is.

 

A magyar fejlesztésű MPP Desktop Ultimate viszont azonnal megfogta az új kéretlen levelet. Nem véletlen, hogy idén spamszűrő megatesztünkben az MPP Desktop lett az első 17 a vizsgált szoftver közül - ugye mindenki tudja, hogy aki a PC World-öt olvassa, megbízható tanácsokat kap profiktól?

 

Az MPP legújabb fejlesztése az igen hangzatos MPP Desktop Ultimate nevet kapta. Egyidőben 7 gyártó termékével szűr i a kéretlen leveleket, és eddig úgy tűnik, tényleg sikerült javítani a hatékonyságon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.