Hirdetés

Magyar Telekom Csoport



|

Hirdetés

A Matáv Rt. új cégneve Magyar Telekom Rt. lesz, a cégcsoport egyes üzletágai pedig felveszik a nemzetközi T-márkákat, így a Matáv Vezetékes Szolgáltatások Üzletágából T-Com; az Axelero-ból T-Online; a Matáv Üzleti Szolgáltatások Üzletágból T-Systems; MatávkábelTV-ből pedig T-Kábel lesz, és feltűnik a mobilszolgáltatásokat lefedő T-Mobile márkanév is.

A vállalat közgyűlése 2005. február 22-én hagyta jóvá az Igazgatóság január 20-i döntését, mely szerint a Matáv Rt.-t Magyar Telekom-ra keresztelnék át, továbbá hazánkban is bevezetnék a T-márkák teljes skáláját. Így - a cégbírósági bejegyzéstől függően - néhány napon belül megvalósulhat Magyarország eddigi legnagyobb márkaváltása.

A név- és márkaváltás egy általános megújulás része a Magyar Telekom Csoport esetében is: számos új szolgáltatás, innovatív megoldás kialakítása melett a váltással a vállalat az ügyfélkiszolgálás javulását is kitűzte céljául.

A Budapesti Értéktőzsdén a társaság által kibocsátott részvények azonosítására szolgáló ticker a névváltás után MATÁV-ról MTELEKOM-ra változik, a New York-i tőzsdén használt MTA ticker változatlan marad.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.