Hirdetés

Már az Antarktiszon is barangolhatunk a Street View segítségével



|

A híres felfedezők kunyhóit is az otthoni melegből tekinthetjük meg.

Hirdetés

A Google a Street View segítségével ezúttal a fagyos Antarktiszt hozta el az otthonokba - a panorámaképek a történelmi pontokról korábban már Ázsiáról, Ausztráliáról, Európáról, Észak- és Dél-Amerikáról is elérhetőek voltak. A 360 fokos fotókat a Minnesotai Egyetem Polar Geospatial Center intézete és az új-zélandi Antarctic Heritage Trust segítettek elkészíteni a keresőóriásnak.

 

A vállalat célja ezúttal is az volt, hogy a legpontosabb és nagyfelbontású adatokat biztosítsák világszerte az ilyen fontos helyekről. Az Antarktiszon több fontos helyet is kiemelt a Google: ilyenek például a híres felfedezők, Ernest Shackleton és Robert Scott kunyhói.

 

Az Antarktiszt érintő Street View-képtár először 2010. szeptemberében indult el, majd májusban a Google bemutatta a világ csodáiról készülő World Wonders projektjét is. Ez a frissítés egyben azt is jelenti a projektet tekintve, hogy a Street View térképéről már csak Afrika hiányzik. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.