Hirdetés

Már kapható a beszédfelismerő telefon



|

Hirdetés

Sok-sok hasznos fejlesztés után a telefon mostantól már hangunkat is képes felismerni.




Az USA egyik legnagyobb szolgáltatója, a Cingular Wireless felvette kínálatába a Samsung nem is olyan rég bejelentett P207 jelzésű mobiltelefonját, amely a legújabb Voice To Text (azaz „hangot szöveggé”) technológiája révén képes a kimondott szavakat betűkké alakítani, és azokat bármely SMS, vagy MMS üzenetbe beépíteni. Bár e megoldás valószínűleg nem fogja teljesen kiszorítani a hagyományos módszert (hiszen sokszor éppen azért olyan jó sms-t írni, mert nem akarjuk, hogy mondanivalónkat a környezetünkben lévők is hallják), mindenesetre jelentősen megkönnyítheti a felhasználók dolgát.



A 86x46x24 mm nagyságú készülék 176x220 pixeles kijelzője 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, s részét képezi a ma már átlagosnak számító VGA kamera, illetve egy MP3 lejátszó is. A készülék ára nem is olyan vészes, előfizetéssel 80 dollár, ugyanakkor jó hír, hogy háromsávos GSM telefon lévén akár Magyarországon is kiválóan használható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.