Hirdetés

Marad zárva a Napster



|

Hirdetés

A Napsternek 2001. júliusában kellett felhagyni tevékenységével, mikor is már majd 60 millió felhasználó kerülte meg segítségével a rendelkezéseket és csereberélt – leginkább jogdíjas mp3 – állományokat a törvényeket kijátszva. A birósági rendelkezés szerint addig kell zárva tartani a Napstert, míg meg nem oldható biztonságos szűrőzése a tartalmaknak, hogy ne kerülhessen jogdíjas anyag terjesztésre. A Napster kétségbeesett megoldásokkal próbálkozott eleddig, de mint az előre megjósolható volt, nem járt sikerrel. Próbáloztak jogi úton is engedményeket kicsikarni, de nem sok esély volt erre. A Napster január óta fizetős szolgáltatás beindításán dolgozik, hogy jogvédett zeneszámokat is törvényesen terjeszthessen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.