Hirdetés

Március 15-én nem áll le a Facebook



|

A közösségi oldal kommunikációs igazgatója hivatalosan is cáfolta a pletykát.

Hirdetés

A napokban egy olyan kör e-mail kezdett el terjedni a világhálón, amely szerint a Facebook március 15-én megszünteti szolgáltatását, mivel az alapító Mark Zuckerberg "vissza akarja kapni a régi életét" és "véget akar venni ennek az őrületnek". A pletyka alapjául a kamu híreket gyártó Weekly Word News szolgált, amelynek írását néhányan komolyan vették, így a butaság elkezdett terjedni.

 

 



A napokban felértékelt szolgáltatás leállása már elsőnek is komolytalannak tűnik, a Facebook mégis vette a fáradságot, hogy hivatalosan is cáfolja az elektronikus levél állításait. A Mashable kérdésére ugyanis Larry Yu, az oldal kommunikációs vezetője egyértelműen tagadta, hogy március 15-én megszűnnének. "A válaszom nem, szóval kérem segítsenek abban, hogy pontot tegyünk erre a butaságra. Én részemről nem kaptam emlékeztetőt arról, hogy leállnánk. Rengeteg a tennivaló, szóval csak megyünk tovább, mint mindig" - írta Larry Yu.

A közösségi oldal népszerűségével sokan próbálnak visszaélni, így nem meglepő, hogy egy kamu lánclevél is sikerrel tud terjedni. Sőt nem ez volt az első eset, hogy az emberek ráugrottak egy hamis Facebook hírre, mivel 2010-ben már hallhatunk arról, hogy fizetős lesz a Facebook. Természetesen utóbbi állítás sem volt igaz.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.