Hirdetés

Még a héten jöhet a fizetős Youtube



|

Két dollárnál kezdődhet a havidíjas csatornák árszabása.

Hirdetés

Régóta nem titok, hogy a Google hónapok óta keményen dolgozik a fizetős csatornák Youtube-on való elérhetővé tételén. A megoldás nem csak a videózásból megélni kívánók számára jelenthet komoly bevételi forrást, hanem akár hagyományos TV-csatornákat is behúzhat a videomegosztóra, így talán a portál eddigi legjelentősebb fejlesztéséről van szó.


A Financial Times információi szerint ha minden jól megy, akkor az első fizetős csatornák még ezen a héten elérhetővé válhatnak, a tesztelési fázis első körében elméletileg 50 népszerű csatorna bújhat „fizetőfal” mögé. Az újság forrásai szerint a csatornák havidíja szabadon beállítható lesz, de a nem kifejezetten magas 2 dollár (~450 forint) alá nem mehetnek majd a tartalomkészítők.


Kiváló kérdés, hogy a csatornák vajon nézhetőek lesznek-e az Egyesült Államokon kívül, bár vélhetően ahol lehet fizetni a Play Store-ban, ott adott a Google számára a számlázási lehetőség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.