Hirdetés

Megérkezett a Google Chrome 27



|

Gyorsult az oldalak megjelenítése, a programok szinkronizálhatnak a Drive tárhellyel.

Hirdetés

Kedd délután a Google elérhetővé tette a Chrome webböngészőjének 27-es főverzióját, amely ezúttal nem feltétlenül látványos, de rendkívül hasznos apróságokkal bővült. A tájékoztatás szerint a szoftver megbütykölt feladatkezelőjének hála átlagosan 5 százalékkal gyorsult a weboldalak megjelenítése, továbbá a Sync FileSystem API-nak köszönhetően a webes alkalmazásai már szinkronizálhatnak adatokat a Gmaillel közös tárhelyet kapó Drive szolgáltatással.


A hírek szerint a Google tweakelt a böngésző címsorán is, így általában véve relevánsabbak lettek a javaslatok, javult a helyesírás-ellenőrzés. A különféle általános hibajavítások mellett a programozók 14 biztonsági rést foltoztak be a böngészőben: ezek közül 11 súlyos, 2 közepes, 1 pedig alacsony veszélyességi besorolást kapott. A problémák bejelentői közt 14633 dollár jutalmat osztogatott szét a keresőcég.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.