Hirdetés

Meghalt az MSN! Éljen a Skype!



|

Április 8-tól kezdte meg az MSN Messenger-ről a Skype-ra történő végleges átállás levezénylését a Microsoft.

Hirdetés

Az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb azonnali üzenetküldő programját már elég régóta nem lehet letölteni a hivatalos csatornákon és a Messenger-felhasználóknak át kell állniuk a Skype-ra, hogy tovább tudják használni eddigi fiókjukat. Arról sokan írtak már, hogy hogyan tanácsos a felhasználóknak az átállást lebonyolítaniuk, de arról csak kevesen, hogy milyen változásokat jelent az a felhasználók számára, hogy immáron a Skype felhasználási szabályzata és nem az MSN Messenger szerződési feltételei alapján fogják ezt a szolgáltatást igénybe venni. Ebben a bejegyzésben összefoglaltuk a két szolgáltatás és az azokra vonatkozó feltételek közötti legfontosabb különbségeket.

 

A teljes cikk ezen a linken olvasható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.