Hirdetés

Megjelent a Firefox 2 béta



|

Megjelent és letölthető a népszerű böngésző új verziójának béta változata.

Hirdetés

A Mozilla kiadta a Firefox 2 első próbaverzióját, amely több hasznos újítást tartalmaz. Az újdonságok közül a beépített Antiphising szűrő a legfontosabb biztonsági fejlesztés. Ez megvédi gazdáját az átverős, adathalász oldalaktól. Az oldalak betöltés előtt megvizsgálja azt a feketelistát, ami az említett rosszindulatú weblapokat tartalmazza és találat esetén jelzi azt a felhasználónak.


Másik fontos újdonsága, a helyesírás-ellenőrző. Működési szempontból megegyezik az office-ból ismert társára, vagyis a hibás szavakat piros hullámos vonallal húzza alá. E funkciónak főként lelkes fórumozók és netes naplót vezetők fognak örülni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.