Hirdetés

Megjelent a McAfee Desktop Firewall 8.5



|

Hirdetés

Ekkor egy előre definiált szabályzati csomagot alkalmazhatunk abban az esetben, ha a felhasználó kapcsolódása a hálózathoz nem felel meg egy adott kritériumrendszernek, így az megvédi a hálózatot egy potenciálisan veszélyes hálózati kapcsolattól. A mobil felhasználók számos módon kapcsolódhatnak a vállalati hálózatokhoz, akár szélessávú hozzáféréssel, akár betárcsázással, vagy virtuális privát hálózatokon (VPN) keresztül, amely csatlakozási módok mindegyike egyedi szabályzatot igényel.

A McAfee Desktop Firewall 8.5 segítségével a szervezet rugalmasan kezelheti a szükséges szabályzatok összességét annak alapján, hogy az éppen csatlakozó felhasználó hány csatlakozási kritériumnak felelt már meg, mint amilyen például az átjáró IP és Mac címének ellenőrzése még a hálózathoz történő kapcsolódás előtt. Az ellenőrzés után a McAfee Desktop Firewall 8.5 egy kifejezetten az adott felhasználóra vonatkozó biztonsági szabályzat életbeléptetésére képes, amely az adott kapcsolat korlátjait és privilégiumait szabályozza.




A McAfee Desktop Firewall 8.5 hálózati karantén funkciója mellett teljes ügyfélletiltásra is képes, hogy a vállalkozások visszaszerezzék az irányítást ügyfélhálózatuk felett. A megoldás asztali és kiszolgálógépre egyaránt telepíthető, megfigyeli a belső hálózati forgalmat, és megállítja a potenciális fenyegetéseket. A McAfee Desktop Firewall 8.5 is könnyedén telepíthető, és természetesen menedzselhető a McAfee központi konzolja, az ePolicy Orchestrator alól.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.