Hirdetés

Megjelent a Mozilla 1.6 böngésző



|

Hirdetés

6-os verzióját. E technológiai platform alapján fejlesztik az olyan böngészőket, mint a Firebird, a Thunderbird vagy a Camino.

A Mozilla lehetővé teszi a felhasználónak a böngészést, az e-mail küldést, a HTML szerkesztést és az IRC csevegést, ugyanakkor blokkolja a felugró hirdetéseket és a levélszemetet. Az új verzió most először támogatja az NTLM hitelesítést nem-windowsos platformon. A Mozilla Mail a vCard támogatással bővült, ill. azzal a képességgel, hogy meghatározott nap után eltávolítja a leveleket a POP3 fiókból. A verziót Ask Jeeves kereséssel egészítették ki, kijavították biztonsági és szoftverhibáit, „és még sok egyéb”, fogalmaz a projekt közleménye.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.