Hirdetés

Megjelent a Mozilla böngésző legújabb kiadása



|

Hirdetés

A Mozilla több, önállóan is futtatható program együttesévé (Mozilla Firebird, Mozilla Thunderbird) fog átalakulni, miközben az alapok, a Gecko és a XUL felület megmaradnak.

A 1.4-es fejlesztési ág újdonságai között találjuk az NTLM hitelesítés támogatást a Microsoft szervereken, pop-up ablakok letiltási lehetőségét, a beépített Mozilla Mail levelező kliens program spam szűrésének továbbfejlesztését, a weblapok közti navigálást fülecskék segítségével, valamint tovább finomodott a képállományok szűrési lehetősége is.




A szoftver Windows, Mac OS X és Linuxos angol nyelvű változata, valamint maga a forráskód is megtalálható a készítők weboldalán. A Mozilla Windows változata a PC World oldalain is megtalálható, a letöltéseink között.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.