Hirdetés

Megjelent a Nero 6.0



|

Hirdetés

Sokáig kihúzta a Burning ROM 5.5, ráadásul az 5.0 tulajdonosai ingyenesen továbfejleszthettek rá, magyar nyelvi modulja is elérhető - nem véletlenül használták annyian. Az új Nero 6-ra már nem frissíthetünk ingyenesen, viszont a zászlóshajó Burning ROM-ot számos kisalkalmazás veszi körül, így szinte minden lehetséges, ami CD- és DVD lemezekkel elképzelhető. Továbbra is igénybe vehetjük a Nero Express szolgáltatásait, ami eddig is könnyen elérhetővé tette kezdők számára is az általánosabb feladatokat. Újdonság viszont a NeroVision Express II DVD összeállító alkalmazás integrálása, amit a NeroShowTime DVD lejátszó és a Nero Media Player egészít ki. Eddig is járt hanghullám szerkesztő a programhoz, most már mixeket is készíthetünk a Nero SoundTrax-szel. A Nero Image Drive két virtuális lemezegységet is létrehozhat számunkra, hogy égetés előtt - lemezkép állományból - ellenőrizhessük munkáinkat. Külön misét is megérne a Nero Recode modulja, amivel akár kilenc GB kapacitású - természetesen nem jogvédett - DVD-ket is átkódolhatunk normál DVD-R nyersanyagra. Floppy jellegű lemezhesználathoz az InCD 4-es kiadásának szolgáltatásait vehetjük igénybe.




Úgy tűnik, a komplett megoldások szállításában látja a siker kulcsát az Ahead, ami - láttunk már ellenpéldát - remélhetően nem megy a minőség rovására. A funkciók teljessége erősen emlékeztet a Pinnacle hasonló szoftvercsomagjára, ami - vásárlók számára örvendetes - szoros versenyfejlesztés kialakulásával kecsegtet. Hogy mennyire teljes és jól működő a Nero 6, azt kiderül majd közelgő tesztünkből.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.