Hirdetés

Megjelent a Paint Shop Pro 9



|

Hirdetés

Közel egy év után ismét megjelent a Paint Shop Pro újabb verziója. Négy főbb területen történtek változások: a fotók, és a grafikák feldolgozásában, a művészeti eszközök és a régi kellékek bővítésében.
A digitális fényképeket ezentúl még szebbé tehetjük az új zajszűrő segítségével. Ez az eszköz felfedezi a fotókon lévő problémás helyeket és igyekszik kijavítani azokat. Az alulexponált képek korrigálására is új eszközt használhatunk, csakúgy, mint a túlexponált, erősen megvilágított képek esetében.
A művészeti eszközök tárháza szintén bővült, már olajos vagy akril ecsetet is használhatunk, de a színes ceruza is megjelent a kínálatban. Az új festékkeverővel újabb színeket keverhetünk ki, mintha egy vászon előtt dolgoznánk.
A grafikai eszközök tárháza is megnőtt, így már többféle kört, négyszöget vagy ellipszist készíthetünk, mint eddig, ráadásul már speciális alakzatokat is előállíthatunk. Javítottak a szövegek megjelenésén, de újfajta szűrőket is találhatunk.
A régebbi eszközök sem maradtak változtatás nélkül: megújult a színpaletta, és speciális visszavonást végezhetünk el. Új információs ablak tájékoztat bennünket a kép adatairól, valamint a szövegek elkészítéséhez is több eszköz áll rendelkezésünkre.
Egyetlen negatívum, hogy a régen megszokott, ám kevesebbet használt Animation Shop mostantól már nem a program része.




Aki már régóta használja a Jasc programjait, annak mindenképpen érdemes kipróbálnia és telepítenie a cég oldaláról letölthető próbaverziót - pár nap után egyértelmű lesz a választás. Az új, kilences változat ára tudásához képes egyáltalán nem magas, hiszen a megközelítőleg 25.000 forintos számlához egy profi szerkesztőt kapunk. Az újdonságok teljes listáját, és a kapcsolódó példákat a Jasc oldalán találhatjuk meg: http://www.jasc.com
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.